GUARDALUX
 Filosofie
 Producten
   Schuine rolluiken
   Ronde rolluiken
 Over Solartra
 Waar te koop
 Dealer ingang

SOLARTRA - PRODUCTEN

Rolluiksystemen voor individuele venstervormen.

De buitenzonwering die bestand is tegen elk weertype. Ook om achteraf in te bouwen.

De voordelen van rolluiksystemen zijn voor de hand liggend. U bereikt er een duidelijke verbetering van uw woonkwaliteit mee. Uw wensen met betrekking tot warmte-isolering, bescherming tegen geluidsoverlast, bescherming tegen alle weertypen, en ook de bescherming van uw privé-sfeer worden hiermee optimaal vervuld. Het klimaat van de verschillende vertrekken in uw woning laat zich door elektrische zonnesensoren of tijdschakelaars comfortabel automatisch sturen.
Solartra-rolluiken hebben volgeschuimde aluminiumlamellen met een vergrendeling tegen zijdelings verschuiven. De lamellen zijn in een omvangrijke kleurenpallet zonder meerprijs leverbaar.
Aluminiumkasten en zijgeleiders zijn voorzien van een ingebrande laklaag / gemoffeld en zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit, of (tegen meerprijs) in de speciale RAL-kleuren.
De geëxtrudeerde zijgeleiders zijn bovendien nog uitgerust met een borstel, zodat een geruisloos verloop gewaarborgd is. 

De lamellen zijn leverbaar in de volgende kleuren: mosgroen, purperrood, chroomgeel, hemelsblauw, terracotta, grijs, eiken, teak, wit, naturel, helbeige, bruin, donkerbeige, crème.

De rolluikkasten worden standaard geleverd in de kleuren wit en bruin.